VABILO NA 5. KONFERENCO ‘Kakovost v višjih strokovnih šolah’ Ljubljana, 25. 11. 2015

VABILO NA 5. KONFERENCO ‘Kakovost v višjih strokovnih šolah’ Ljubljana, 25. 11. 2015

Spoštovani

 

Komisija za kakovost Skupnosti VSŠ nadaljuje cilje in smernice za zagotavljanje kakovosti v višjih strokovnih šolah, zastavljene v Projektu Impletum, ki se je iztekel in v okviru katerega je bilo veliko storjenega na področju kakovosti v višjem strokovnem izobraževanju.

 

Moto letošnje konference, na kateri bomo povzeli rezultate in prikazali smernice za bodoče delo, je ‘Od kakovosti do odličnosti’. To bo tudi tema predstavljenih referatov. Letos bo plenarni del otvoril g. Anthony F. Camillieri, direktor Centra znanja za inovacije – Knowledge Innovation Centre – ki je specializirano za procese zagotavljanja kakovosti in prenosa znanja iz raziskav v izobraževanje. Kot vodja kakovosti e-izobraževanja za Evropsko fundacijo za kakovost je vodil ECBChck in UNIQUe certificiranje za kakovost e-izobraževanja. Plenarni del bo nadaljevala ga. Marija Sraka, pooblaščenka sistema kakovosti s predstavitvijo Modela odličnosti višjih strokovnih šol. Po predavanjih sledi okrogla mizo z razpravo s predstavniki Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, NAKVIS-a, podjetja Gorenje d.d., študentov in Skupnosti VSŠ. Zaključili bomo s podelitvijo Diplom Skupnosti VSŠ za odličnost.

 

Konferenca je namenjena predstavnikom komisij za kakovost, ravnateljem in direktorjem višjih strokovnih šol, predavateljem, ki sodelujejo pri vzpostavljanju sistema vodenja kakovosti in vsem, ki jih zanima kakovost izobraževanja v Sloveniji. Kotizacija je 30,00 € na udeleženca in vključuje konferenčno gradivo in prigrizke v odmoru in stroške vabljenih strokovnjakov v plenarnem delu ter recenzentov referatov.

 

Konferenca bo v sredo, 25. novembra 2015, v KULT316, Center kulinarike in turizma, Prušnikova ulica 74, Ljubljana, s pričetkom ob 9.30 uri.

 

Vljudno Vas vabimo, da se nam na konferenci pridružite in izkoristite priložnost za druženje in strokovno usposabljanje na področju kakovosti, ki vam jo nudi Skupnost VSŠ.

 

Program konference je TUKAJ.

 

Komisija za kakovost Skupnosti VSŠ