Razpis za prispevke za 8. konferenco

Razpis za prispevke za 8. konferenco

‘S projektnim delom do večje kakovosti v višjem strokovnem izobraževanju’

Spoštovani!

V okviru dejavnosti Komisije za kakovost Skupnosti VSŠ vas vabimo k sodelovanju na 8. letni konferenci ‘Kakovost v višjih strokovnih šolah’, ki bo v torek, 6. novembra 2018 na BIC Ljubljana – Center kulinarike in turizma KULT316, Prušnikova ulica 74 v Ljubljani.

Tema letošnje konference je ‘S projektnim delom do večje kakovosti v višjem strokovnem izobraževanju’.

Na konferenci želimo predstaviti primere dobrih praks s področja uvajanja in zagotavljanja kakovosti na višjih strokovnih šolah. Predstavitve bodo potekale v 2 sekcijah:

  • sekcija: primeri projektnega dela šol in/ali primeri projektnega dela študentov na praktičnem izobraževanju kot podpora višjemu strokovnemu izobraževanju,
  • sekcija: primeri prenove višješolskih programov, predmetov, vsebin, gradiv, sistema kakovosti VSŠ.

Vsi prispevki bodo objavljeni v zborniku, 4 najboljši prispevki v posamezni sekciji bodo imeli priložnost predstavitve na konferenci v 2 vzporednih delavnicah. Predstavitev je lahko izvedena tudi v obliki plakatov ali animacij. Prispevki so lahko pripravljeni tudi v angleškem jeziku in zgolj objavljeni v zborniku, prevod povzetka v slovenski jezik pripravijo slovenski partnerji.

Prosimo Vas, da prispevke najavite do 15. junija 2018 na naslov sekretariat@skupnost-vss.si. Referate pa pošljite na isti naslov najpozneje do 14. septembra 2018.

Prispele prispevke bo do 5. oktobra 2018 pregledala posebej za to imenovana komisija v okviru Komisije za kakovost Skupnosti VSŠ in med njimi izbrala referate za predstavitev na konferenci ter objavo v zborniku.

Prilagamo še navodilo za pripravo referata. V upanju, da boste s svojim prispevkom tudi vi prispevali kamenček v mozaik kakovosti v višjih strokovnih šolah vas lepo pozdravljamo.

 

Komisija za kakovost Skupnosti VSŠ

Razpis za prispevke za 8. konferenco Kakovost v višjih strokovnih šolah

Navodila za oblikovanje prispevkov 8. konference Kakovost v VSŠ