Ponudbe za zaposlitev že v času študija

Ponudbe za zaposlitev že v času študija

”Že pred diplomo sem dobil mnogo ponudb za zaposlitev. Najbolj zanimivo sem sprejel in že v prvih mesecih dela prejel pogodbo za nedoločen čas. S podjetjem dosegamo neverjetne rezultate, ki so plod našega trdega dela.”

Matic Hribar, diplomant, Višja strokovna šola Šolski center Kranj

Na višjo strokovno šolo sem se vpisal, ker sem želel razširiti obzorja na določenih področjih. Izkazalo se je kot dobra odločitev, saj je izjemno zanimivo in praktično usmerjeno izobraževanje, omogočalo še razvoj drugih obštudijskih stvari.

Študij ti vlije določene dodatne in konkurenčne prednosti že z vidika natančnosti, doslednosti in spoštovanja dogovorjenih rokov.  Že pred diplomo sem dobil mnogo ponudb za zaposlitev. Najbolj zanimivo sem sprejel in že v prvih mesecih dela prejel pogodbo za nedoločen čas. S podjetjem dosegamo neverjetne rezultate, ki so plod našega trdega dela.

Delam kot spletni programer, čeprav to ni povsem povezano z mojo izobrazbo. Veliko izkušenj sem dobil s prakso, ki sem jo opravljal v podjetju, kjer sem delal še slabo leto. Tam sem se naučil razmišljati kot programer in logično povezovati stvari.

Višješolsko strokovno izobraževanje nudi kvalitetno znanje in veliko različnih delovnih veščin. Temelji na praktičnem izobraževanju, ki ga vsako podjetje pričakuje z odprtimi rokami.