Izobraževanje za delo s študenti s posebnimi potrebami

Izobraževanje za delo s študenti s posebnimi potrebami

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnega izobraževanja Centra RS za poklicno izobraževanje, ki se nanaša na delo z višješolskimi študenti s posebnimi potrebami. Seminar je namenjen vsem strokovnim delavcem višjih strokovnih šol, v prvi vrsti pa organizatorjem PRI.

Cilj seminarja je, odgovoriti na vprašanja: kaj študent VSŠ s posebnimi potrebami

–     zmore

–     kakšne vrste dela lahko opravlja

–     kakšne vrste prilagoditev delovnega mesta potrebuje.

Izobraževanje bo potekalo v ponedeljek, 5. in v sredo, 7. marca 2018, ob 14. uri v prostorih Državnega izpitnega centra (Kajuhova ulica 32 U, Ljubljana, Velika kongresna dvorana).

Prijave potekajo preko Katisa, v katerem je izobraževanje sicer poimenovano Praktično usposabljanje z delom za dijake s posebnimi potrebami, seminar pa se bo nanašal na višješolsko izobraževanje in višješolske študente s posebnimi potrebami.

Če vas seminar zanima, se lahko nanj prijavite preko naslova https://lim3.mss.edus.si/katis/Uvodna.aspx

Na tej spletni strani kliknete gumb Prijava, ki je v desnem zgornjem kotu, nato vnesete svojo davčno številko in svoje geslo, ki ga dobite pri svojem ravnatelju. Poiščete seminar z naslovom »Praktično usposabljanje z delom za dijake s posebnimi potrebami«.

Za pomoč pri prijavi na seminar se obrnite na Majo Gorjup Zdovc, maja@plustocka.si.

Pri postopku prijave na seminar si lahko pomagate tudi z videoposnetki, ki so objavljeni na uvodni strani sistema KATIS pod zavihkom »Video navodila«. Za dodatna pojasnila v zvezi s postopkom prijave se prosim obrnite na go. Vido Trilar, telefon: (01)400 52 33, e-naslov: katis.mizs@gov.si.

Rok prijave je petek, 1. 3. 2018.

Predlagamo, da se izobraževanja udeleži vsaj en oziroma do dva predstavnika posamezne višje strokovne šole.

Vljudno vabljeni!

Vabilo