29. EURASHE letna konferenca

29. EURASHE letna konferenca

Vabljeni na 29. EURASHE letno konferenco, ki se bo od 15. do 17. maja 2019 odvijala v Budimpešti na Madžarskem.

European Association of Institutions in Higher Education (EURASHE) v sodelovanju z Rektorsko konferenco Madžarske in s podporo madžarskega ministrstva za človeške vire ter ministrstva za inovacije in tehnologijo za višje in visoke strokovne šole, evropska podjetja, javne ustanove in predstavnike evropskih študentov organizira letno konferenco z naslovom:

Future Students. Future Universities. Future Jobs. Professional Higher Education in the changing world

Namen konference je izmenjava izkušenj, spoznavanje novih trendov, modelov in predstavitve dobrih praks. Bolj kot kadarkoli prej je namreč pomembno, da se generacijam X, Y, Z, milenijcem in tudi starejšim generacijam s pomočjo vrhunskih strokovnjakov odgovori na vprašanja:

  • Kako bodo državljani živeli in delali jutri?
  • Kaj lahko pričakujejo od višje- ter visokošolskih zavodov?
  • Kakšne spretnosti bodo pridobili za uspešno življenje in poklicno kariero?
  • Kako jim bo strokovno višje- ter visokošolsko izobraževanje pomagalo zagotoviti te veščine?
  • Kako preurediti izobraževalni sistem, da bo bolj usmerjen v izboljševanje kakovosti življenja in zagotavljanje veščin?

Prijave Skupnost VSŠ sprejema najkasneje do 19. aprila 2019 na e-naslov sekretariat@skupnost-vss.si ali po telefonu na 03 428 58 73.

Kotizacija za člane EURASHE znaša 329 EUR ali 179 EUR (brez gala večerje). Kotizacija ne vključuje potnih stroškov in nastanitve. Ob registraciji je treba doplačati še 25 EUR za upravno takso. V primeru večjega interesa bo prevoz organizirala Skupnost VSŠ!

Več informacij o konferenci in program najdete NA TEJ SPLETNI POVEZAVI.