Vprašalnik za vodje izobraževalnih institucij v sklopu projekta QA LEAD

Vprašalnik za vodje izobraževalnih institucij v sklopu projekta QA LEAD

Vprašalnik v okviru evropskega projekta QA Lead je namenjen direktorjem in ravnateljem izobraževalnih institucij, saj je njegov cilj podpreti vodje višjih strokovnih in visokošolskih zavodov ter centrov za poklicno izobraževanje in usposabljanje pri čim boljšem izkoristku, ki ga lahko pridobijo s procesom zagotavljanja kakovosti.

Projektni partnerji bodo med drugim pripravili priročnik za zagotavljanje kakovosti in module za spletno usposabljanje, namenjene vodjem izobraževalnih institucij. Več informacij bo kmalu dosegljivih na projektnem spletišču, ki je v fazi priprave.

Zakaj anketni vprašalnik? Na začetku triletnega projekta QA Lead bi želeli bolje razumeti glavne izzive in ovire, s katerimi se institucionalni voditelji in tisti, ki neposredno sodelujejo z vami, soočate pri optimalni uporabi procesov in praks zagotavljanja kakovosti. Vaše sodelovanje v anketi je za uspeh projekta ključnega pomena.

Vprašalnik je v angleščini in je popolnoma anonimen. Vaši odgovori bodo uporabljeni izključno za namen tega projekta. Izpolnjevanje ankete, ki jo sestavljajo pretežno vprašanja zaprtega tipa z več podanimi odgovori, traja približno 10 minut. Hvaležni vam bomo, če na vprašanja odgovorite do ponedeljka, 9. marca 2020.

VPRAŠALNIK, namenjen direktorjem in ravnateljem srednjih in višjih strokovnih šol, je na voljo TUKAJ. Iskreno se vam zahvljujemo za vaše sodelovanje in izkazano podporo!