Skupnost VSŠ na 12. Informativi: sodelujte v nagradni igri in poletite v vetrovniku

Skupnost VSŠ na 12. Informativi: sodelujte v nagradni igri in poletite v vetrovniku

Skupnost VSŠ se bo predstavila na sejmu izobraževanja in poklicev, 12. Informativa, ki bo od 24. do 25. januarja 2020 med 9. in 18. uro potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Gre za edini slovenski tovrstni sejem, ki vsako leto tik pred uradnimi informativnimi dnevi povabi 25.000 obiskovalcev in več kot 250 sodelujočih šol ter izobraževalnih institucij.

Informativa na enem mestu združuje učence, dijake, študente in vse, ki jih zanima nadaljevanje šolanja z različnimi izobraževalnimi programi, na voljo v Sloveniji in tujini. V dveh dneh ponuja večino izobraževalnih programov in tako ponudi priložnost, da si obiskovalci lahko na enem mestu ogledajo večje število izobraževalnih programov, ki so na voljo v času uradnih informativnih dni.

Bodočim študentom se bodo predstavile številne višje strokovne šole, nekatere samostojno, 8 članic pa se bo skupaj s Skupnostjo VSŠ predstavilo pod enotno znamko VIŠJE STROKOVNE ŠOLE. Predstavnica Skupnosti VSŠ bo na sejmu predstavila tudi tiste šole, ki se sejma same ne bodo udeležile, obiskovalcem pa bodo ponudile informativno in promocijsko gradivo.

Skupnost VSŠ za obiskovalce organizira tudi nagradno igro “Poleti z nami ter živi svoje sanje in ciljaj višje!”, potekajočo med 24. in 25. januarjem 2020, ob zaključku katere bomo izžrebali nagrajenca. Ta bo prejel privlačno nagrado – letenje v vetrovniku v organizaciji podjetja AERODIUM Logatec.

Nagrada zajema:

  • Uvodno predstavitev letenja v predavalnici z navodili za varno letenje, da lahko kar najbolj uživate v samem letu.
  • Uporabo celotne letalne opreme (letalni kombinezon, čelada, očala, rokavice in čepki za ušesa).
  • Ogrevanje in razgibavanje v telovadnici  pred samim letenjem.
  • Demonstracijski let inštruktorja v vetrovniku.
  • Vaš 6-minutni let v vetrovniku, kjer vas bo spremljal inštruktor.
  • Spominsko diplomo o opravljenem letu v vetrovniku.

Prijavni obrazec, ki bo v fizični obliki na voljo na samem sejmu, in pravila za sodelovanje v nagradni igri si oglejte TUKAJ.

Vabljeni k sodelovanju – POLETITE Z NAMI in CILJAJTE VIŠJE!

Na žrebanju, ki je dne 3. 2. 2020 ob 8.00 potekalo v prostorih Skupnosti VSŠ, Pot na Lavo 22, 3000 Celje, je komisija v okviru nagradne igre »Poleti z nami ter živi svoje sanje in ciljaj višje!« izžrebala nagrajenko: Tamaro Lužar.
Komisija je ugotovila, da nagrajenka izpolnjuje vse pogoje za sodelovanje v nagradni igri ter da je bilo žrebanje izvedeno korektno in brez napak ter v skladu s pravili nagradne igre.

Nagrajenki iskreno čestitamo!