SELFIE FORUM – Krepitev samozavesti za učenje v digitalni dobi

SELFIE FORUM – Krepitev samozavesti za učenje v digitalni dobi

Drugi forum SELFIE, bo potekal 7. in 8. oktobra. 2021 na spletu.

Plenarna zasedanja spletnega dogodka se bodo prenašala v živo. Vabljeni ste vodje šol, učitelji, študenti, trenerji, nacionalni koordinatorji, oblikovalci politik, raziskovalci, praktiki in bodoči potencialni uporabniki. Forum se bo osredotočil na ideje in navdih šolam, da ustvarijo svoj akcijski načrt in naredijo korak naprej v digitalizaciji. Organizira ga Skupno raziskovalno središče v sodelovanju z Generalnim direktoratom za izobraževanje in kulturo ter v sodelovanju z Generalnim direktoratom za zaposlovanje, socialne zadeve in vključenost.

Na dogodku se bo zagnal delovni modul orodja SELFIE. Namen modula je pozvati ustanove in podjetja za poklicno izobraževanje in usposabljanje (VET), k skupni razpravi o vključitvi digitalne tehnologije v izobraževanje in usposabljanje. Skupnost Višjih strokovnih šol RS je vodila raziskovalni del projekta SELFIE WBL. Za lažjo predstavo si oglejte posnetek TUKAJ. 

Orodje SELFIE ima od predstavitve leta 2018 več kot 1,7 milijona uporabnikov iz več kot 13.000 šol iz več kot 80 držav. Preverite orodje TUKAJ.

Prijave so že odprte TUKAJ, za vsa vprašanja pa se lahko obrnete na JRC-EAC-SELFIEFORUM@ec.europa.eu.