Naučite se ustvarjati napovednike knjig

Naučite se ustvarjati napovednike knjig

Vsi ljubitelji knjig, ki želite svojo strast prenesti na ustvarjalen način prenesti na druge, se lahko v Italiji udeležite usposabljanja na temo Ustvarjanje avdio vizualnih knjižnih napovednikov. Predstavili vam bodo, kako ustvariti promocijske video predstavitve knjig. Usposabljanje poteka v okviru evropsko financiranega projekta EU-READ&ART in je namenjeno knjižničarjem in predavateljem višjih šol, študentom. Potekalo bo med 11. in 17. septembrom 2022 v Italiji.

Vabilo s podrobnejšimi informacijami si lahko preberete TUKAJ.

Prijave pričakujejo do četrtka, 25. avgusta 2022, preko spletne strani TUKAJ.

Kratki, animirani oglasi za knjige so dragoceni viri, s katerimi lahko bralce navdušite za branje, pisanje, govorjenje in poslušanje. Z napovednikom lahko vzbudite zanimanje in podate vrsto namigov o vsebini knjige in tako spodbudite gledalca, da izve več. Za to pa mora knjigo prebrati.

Na Academia iz Maribora, ki je slovenski partner projekta EU-READ&ART in strokovnjak za vizualno umetnost in profesionalno video izdelavo, so pripravili izobraževalna gradiva, ki vam bodo v pomoč pri samostojnem ustvarjanju napovednikov knjig. Ta najdete TUKAJ.