Srečanje z delodajalci v Mariboru

Srečanje z delodajalci v Mariboru

Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije v okviru aktivnosti Razvoj vseživljenjske karierne orientacije in svetovanja v višjem strokovnem izobraževanju, vabi na SREČANJE Z DELODAJALCI.

Srečanje bo potekalo v četrtek, 7. oktobra 2021 med 9. in 11. uro na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Maribor, v Veliki predavalnici.

Srečanje je namenjeno promociji višjega šolstva in povečanju prepoznavnosti kompetenc višješolskih diplomantov, razpravi o dejanskih in potrebnih kompetencah študentov in diplomantov višjih šol, mreženju, predstavitvi dobrih praks (projekti študentov, dobre izkušnje delodajalcev…), dogovorom o možnih delovnih mestih za prakso in sklepanju krovnih dogovorov ter predstavitvi aplikacije za ponudbo delovnih mest za prakso in zaposlitev.

 Vljudno Vas vabimo, da se nam na srečanju pridružite in izkoristite priložnost za druženje in navezavo stikov ter utrjevanju povezav s podjetji, ki vam jo nudi Skupnost VSŠ.

Zaradi lažje organizacije dogodka Vas prosimo, da svojo udeležbo najavite TUKAJ. Hkrati vas vabimo, da v prijavnici odgovorite še na dve vprašanji o kompetencah študentov in diplomantov višjih strokovnih šol.

Dogodek bo potekal po veljavnih predpisih glede preprečevanja širjenja epidemije.

Koordinatorica dogodka je Helena Rošker (helena.rosker@vsgt.si).