Posvet skupine za individualizacijo in študente s posebnimi potrebami

Posvet skupine za individualizacijo in študente s posebnimi potrebami

Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije organizira posvet z naslovom Študij in karierni razvoj študentov s posebnimi potrebami, ki bo potekal v torek, 12. oktobra 2021 med 13. in 16. uro, preko spletne aplikacije ZOOM: https://zoom.us/j/94925308983. Meeting ID: 949 2530 8983.

Posvet je namenjen vsem sodelavcem višjih strokovnih šol, ki so vključeni v delo s študenti s posebnimi potrebami (tutorji, predavatelji, organizatorji praktičnega izobraževanja, strokovni sodelavci).

Na srečanju bodo predstavljeni pedagoški vidiki dela s študenti s posebnimi potrebami, analiza raziskave o podpori študentom s posebnimi potrebami v višjem šolstvu in projekt »Prehod mladih«.

Na okrogli mizi z naslovom »Kako izboljšati celovitost izobraževanja študentov s posebnimi potrebami na višjih strokovnih šolah?« bodo predstavniki višješolskih študentov, sodelavcev višjih strokovnih šol, Skupnosti VSŠ, Študentske organizacije Slovenije in  strokovnjaki s področja predstavili svoje izkušnje, mnenje in ideje za izboljšave.

Vabimo Vas, da se udeležite posveta, na katerega se prijavite TUKAJ.