11. letna konferenca Kakovost v višjih strokovnih šolah

11. letna konferenca Kakovost v višjih strokovnih šolah

  • Kdaj?
    • 19. maj 2022
    • 9:00 do 13:00
  • Kje?

    Slovenj Gradec

Vabljeni na 11. letno konferenco Kakovost v višjih strokovnih šolah z nazivom Izobraževanje za družbeno odgovornost. Konferenca bo v organizaciji Skupnosti VSŠ in Višje strokovne šole Slovenj Gradec potekala v četrtek, 19. maja 2022, od 9.00 do 13.00 v prostorih Višje strokovne šole Slovenj Gradec, Koroška ulica 11, Slovenj Gradec.

Komisija za kakovost Skupnosti VSŠ nadaljuje z uresničevanjem ciljev in smernic za zagotavljanje kakovosti v višjih strokovnih šolah. Na konferenci bodo tako predstavljene dobre prakse na področju višjega šolstva, projekt Izpopolnjevanja CiljajVišje!, spodbujanje kakovosti kadrov na VSŠ ter na kratko predstavljeni izbrani prispevki, ki tematsko pokrivajo spodbujanje in zagotavljanje družbene odgovornosti.

Konferenca je namenjena ravnateljem in direktorjem višjih strokovnih šol, predstavnikom komisij za kakovost, predavateljem, ki sodelujejo pri vzpostavljanju sistema vodenja kakovosti, in vsem, ki jih zanima kakovost izobraževanja v Sloveniji.

Zaradi lažje organizacije dogodka Vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do petka, 13. 5. 2022, na sekretariat@skupnost-vss.si.

Vljudno vabljeni, da se udeležite konference in izkoristite priložnost za mreženje in strokovno usposabljanje na področju kakovosti.