Prijavnica – BIC LJUBLJANA – Kaj početi z družbenimi omrežji na šoli in v predavalnicah?

Spoštovani,
konzorcij višjih strokovnih šol v okviru projekta Izpopolnjevanja CiljajVišje! organizira izpopolnjevanje na daljavo z naslovom Kaj početi z družbenimi omrežji na šoli in v predavalnicah?, s pričetkom 11. 4. 2022 ob 13.00. Projekt se izvaja skladno s pogoji Javnega razpisa za izpopolnjevanje strokovnih delavcev v višjem strokovnem izobraževanju in izobraževalcev v neformalnih izobraževalnih programih za odrasle od 2020 do 2022.

Družbena omrežja so del naših življenj. Milijarde ljudi jih uporablja, odkar so se pojavila na trgu. Po raziskavi podjetja Valicon je imelo leta 2019 kar 82 % Slovencev v starosti od 16 do 74 let (približno 6 od 10 prebivalcev) svoj profil na vsaj enem družbenem omrežju. Le-ti so na družbenih omrežjih preživeli vsaj 1 uro dnevno. Največ uporabnikov je uporabljalo Facebook, na drugem mestu je Instagram, sledili so še Twitter, Pinterest in LinkedIn. In število uporabnikov družbenih omrežij iz leta v leto raste.

Tudi če na njih ne želimo deliti svoje zasebnosti, postajajo vse nujnejša orodja za izpolnjevanje poklicnih obveznosti. Uporabimo jih lahko za komuniciranje z različnimi ciljnimi javnostmi – nagovarjamo svoje neposredne uporabnike, kandidate, vabimo k sodelovanju strokovnjake, se »odpiramo« lokalni skupnosti. Na drugi strani so ta orodja odličen vir idej, priložnosti za povezovanje, gradnjo (ne)formalne mreže.

Vse to so vsebine izpopolnjevanja o Kaj početi z družbenimi omrežji na šoli in v predavalnicah?, ki bo potekalo od 11. 4. do 10. 5. 2022. Vabimo vas, da se vključite v izpopolnjevanje, kjer boste prejeli predvsem zelo uporabne informacije o uporabi družbenih omrežij v izobraževalnem procesu in izven. Izpopolnjevanje bo potekalo na daljavo, preko (Zoom).

Vsebinski sklopDatumUraŠt. urOpombaIzvajalka/-ec
Pomen in raznolika uporaba družbenih omrežij/bloga11. 4. 2022 

13.00 – 15.30

 

      3Predavanje

Razgovor

Špela Kumer (ZOOM izvedba)
Brezplačna orodja za pripravo objav13. 4. 202213.00 – 15.303Predavanje

Razgovor

Samostojno delo doma (2 uri)

Špela Kumer (ZOOM izvedba)

Samostojno delo

Prednosti in specifike LinkedIna20. 4. 202211.30 – 14.003Predavanje

Razgovor

Miha Matjašič (ZOOM izvedba)

Samostojno delo

LinkedIn profil22. 4. 202211.30 – 14.003Predavanje

Razgovor

Samostojno delo doma (2 uri)

Miha Matjašič (ZOOM izvedba)

Samostojno delo

Prednosti in specifike Facebooka9. 5. 202213.00 – 15.303Predavanje

Razgovor

Samostojno delo doma (1,5 ure)

Špela Kumer (ZOOM izvedba)
Prednosti in specifike Instagrama10. 5. 2022

 

13.00 – 15.303Predavanje

Razgovor

Samostojno delo doma (1,5 ure)

Špela Kumer (ZOOM izvedba)

Udeležba v izpopolnjevanju je brezplačna. Največje število prijavljenih je 15 udeležencev. Prijave na priloženem obrazcu zbiramo do 11. 4. 2021 oz. do zapolnitve prostih mest. Za vse informacije smo vam na razpolago na branka.mulej@skupnost-vss.si ali 03/428 58 73.
Naložbo v projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada.
*Nepravilno in nepopolno izpolnjene prijavnice ne bodo upoštevane.


PRIJAVNICA


  Obvezne priloge ob udeležbi v programu, ki jih predložite do zaključka prijave na program:
  1. Dokazila, da je udeleženec zaposlen:

  2. Dokazilo, da je udeleženec prepoznan kot ustrezen kader za opravljanje izobraževalnega dela v programih višjega strokovnega izobraževanja: V kolikor ima udeleženec imenovanje v naziv predavatelja VSŠ, morata udeleženec in ravnatelj navesti št. sklepa akreditacijske komisije ob imenovanju.

  Izjave pošljite na e-naslov koordinatorice mag. Tjaše Vidrih: tjasa.vidrih@bic-lj.si. Skenirani dokumenti omogočajo pristop k programu, originale dokumentov pošljite po pošti na naslov: Biotehniški izobraževalni center Ljubljana, Ižanska cesta 10, 1000 Ljubljana.  Ime in priimek udeleženca za namene objav na spletni strani Skupnosti
  Skupinska in/ali posamična fotografija udeleženca za namene objav na družabnih omrežjih Skupnosti VSŠ
  Skupinska in/ali posamična fotografija udeleženca za namene objav v Letnem poročilu Skupnosti VSŠ
  Sodelovanje in objava udeleženca v medijih (npr. televizija, radio, časopis…) za namene promocije, dokumentiranja aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih Skupnosti VSŠ
  Elektronski naslov udeleženca za potrebe obveščanja o dejavnostih Skupnosti VSŠ
  Telefonska številka udeleženca za namene obveščanja o dejavnostih Skupnosti VSŠ